Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN NATURE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Green Nature Resort&Spa este situat la 2 km de Marmaris. Hotelul dispune de 630 camere, din care 220 camere standard si 30 camere familiale.Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat centralizat(inclus in tarif), balcon.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai receptie, restaurant principal, snack restaurant, restaurant a la carte, lobby bar, pool bar, vitamin bar, piscina interiaora si exterioara, 2 piscine pentru copii cu tobogane, baie turceasca, masaj, sauna, jacuzzi, fitness, aromoterapie, centru spa, camera relaxare, miniclub, minidisco, loc de joaca pentru copii, tenis, plaja la 500 m volei, footbal, bingo, animatie, seara turceasca,.

Localizare
Hotelul Green Nature Resort & Spa este situat la 2 km de Marmaris. Hotelul dispune de 630 camere, din care 220 camere standard si 30 camere familiale.