Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA BLANCHE RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul La Blanche este situat la doar 1 km distanta de centrul orasului Turgutreis, la 18 km distanta de Bodrum si la 50 km de aeroportul Milas.Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, TV, seif, minibar, aer conditionat centralizat( inclus in tarif). Toate camerele au balcon, dar nu toate au vedere la mare.

Facilitati hotel
Receptie, lobby spatios, restaurant principal interior si exterior, 3 restaurante a la carte, baruri, internet, miniclub, medic, camera de jocuri si magazine, piscina pentru adulti, piscina separata pentru copii, tobogane, miniclub, animatie, plaja privata, amenajata cu sezlonguri, saltelute si umbrelute, 2 terenuri de tenis, biliard, joc de table, tenis de masa, sali de conferinta, sporturi nautice, centru spa, baie turceasca, fitness si sauna, masaj.

Localizare
Hotelul La Blanche este situat la doar 1 km distanta de centrul orasului Turgutreis, la 18 km distanta de Bodrum si la 50 km de aeroportul Milas. Hotelul este construit in stilul arhitecturii din Bodrum, intins pe o suprafata mare cu toate facilitatile si distractiile pe care le poate oferi turistilor pentru a avea vacante de neuitat. Complexul are in total 362 camere impartite in mai multe tipuri de camere din care 40% cu vedere la mare .