Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIXOS PREMIUM BODRUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Rixos Premium este situat in Torba, pe drumul dintre Milas si Bodrum, la 10 km de centrul orasului si 25 de km de aeroport.Plaja
Plaja privata, amenajata cu sezlonguri, saltele şi umbrelute, prosoape in sistem card, cabine de schimb; se servesc fructe proaspete in timpul zilei

Facilitati pentru familii
Loc de joaca pentru copii, miniclub - Rixy Club (pentru copii intre 4 si 12 ani), piscina pentru copii, babysitting, restaurant pentru copii, cinema pentru copii, minidiscoteca.

Piscina
Piscina pentru adulti exterioara cu 4 tobogane, piscina interioara; umbrele, sezlonguri si prosoape (in sistem card) sunt disponbile.

Sport si agrement
Animatii ziua si noaptea, spectacole, fitness, baie turceasca, boccia, jetski, parasailing, water schi, ringa, banana, katamaran, paintball, jocuri electronice, tenis, tir.

Facilitati hotel
Restaurant principal acoperit si in aer liber, salon pentru mic dejun, 7 restaurante a la carte, lobby bar, Vitamin bar, room service, 4 saloane de masaj, teren de tenis, amfiteatru, doctor, scoala de tenis si de surf, internet cafe, Centru de sanatate si frumusete, Centru de Conferinte, centru fitness, cinema, scoala de scufundari.

Facilitati camere
Complexul are in total 389 de camere si este impartit in 3 sectiuni si anume cladirea principala, zona de bungalow-uri si zona de vile. Toate camerele sunt dotate cu minibar, TV satelit, muzica, seif, balcon, telefon direct in camera si in baie, baie cu cada, uscator de par, aer conditionat.

Localizare
Hotelul Rixos Premium este situat in Torba, pe drumul dintre Milas si Bodrum, la 10 km de centrul orasului si 25 de km de aeroport.