Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE MARMARA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CAPACITATE: 97 de camere si 22 de suite, 1 camera pentru persoane cu dizabilitati.

LOCALIZARE: la 35 de km de aeoroportul Milas si la 2 km de port.

ADRESA: Yakusbasi Mah Suluhasan Cod No 18 PK. 199 Bodrum 48400 Mugla /Turkey

FACILITATI HOTEL: centru wellness si spa ce dispune de: aroma terapie, masaj clasic, masaj Thai, masaj Shiatsu, masaj oriental, masaj cu pietre vulcanice, masaj cu ciocolata calda, masaj cu vin, tratamente faciale de exfoliere si anti-imbatranire, tratamente pentru ingrijirea corpului, baie turceasca si hamam, sauna, baie de aburi, sala de fitness, piscina exterioara cu vedere la orasul Bodrum, piscina exterioara semiolimpica, teren de tennis, ping pong, squash, jacuzzi, hammam, centru de business, acces la internet wireless, aer conditionat centralizat, honor bar si room service, coafor, spalatorie si curatatorie, shuttle bus gratuit pana la plaja Marmara, bar la piscina, lounge bar, parcare exterioara, transferuri catre/de la aeroport, seif la receptie, medic, ziare in restaurant, camere peontru nefumatori. Carti de credit acceptate: Mastercard, Visa. Se accepta accesul cu animale de companie doar in camere; electricitate: 220 volti, facilitati pentru intruniri /conferinte.Localizat la etajul 2 cu o vedere specatculoasa, restaurantul The Marmara Tuto serveste bucatarie mediteraneeana in cadurl unor meniuri speciale pt pranz si cina pe minunata sa terasa care priveste peninsula Bodrum. Turistii se pot bucura de un superb apus si o vedere incredibila in timp ce au parte de o delicioasa experienta gastronomica.

FACILITATI CAMERE: Camerele deluxe cu vedere la gradina au cca 32 mp, sunt 30 de camere cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, TV LCD, baie cu cada sau dus si uscator de par, telefon, balcon sau terasa, aer conditinat centralizat, radio, seif digital, oglinda cosmetica, lampa pentru citit, birou cu incarcator pentru laptop, acces internet wireless. Camerele deluxe cu vedere la mare au cca 32 mp si aceleasi facilitati ca si cele cu vedere la gradina. Suitele Corner sunt in numar de 12 si au cca 40 -45 mp, fiecare cu pat matrimonial, living, canapea, TV LCD, baie cu cada si uscator de par, telefon, aer conditionat centralizat, radio, seif digital, oglinda cosmetica, lampa pentru citit, birou cu incarcator pentru laptop, acces la internt wireless, toate camerele au dormitor separat de living cu balcon sau terasa cu vedere la Castelul Bodrum si Marea Egee. 5 Suite cu vedere la gradina cu o suprafata de circa 50 np, cu canapea, TV LCD, baie cu cada si jacuzzi, kit cu produse de ingrijire corporala Molton Brown, baie cu uscator de par, expresor, facilitato pentru pregatirea ceaiului / cafelei in camera, CD player, oglinda cosmetica, lampa pentru citit, birou cu incarcator pentru laptop, acces la internt wireless, room service, aer conditionat centralizat, radio.