Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROPIKAL HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla langa plaja, la 3.5 km de Marmaris, la 4.5 km de Icmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman.Sporturi:
Tenis de masa, windsurf si canoe, centru fitness si de sanatate, masaj.

Plaja:
Plaja privata; hotelul se afla langa plaja cu nisip, pietris; sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt fara plata. Prosoapele sunt cu plata.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de un numar de 124 de camere, dintre care 116 sunt camere standard, 6 camere family cu balcon si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati; majoritatea camerelor au vedere la mare, dar sunt si camere cu vedere la gradina. Asternuturile si prosoapele se schimba de 3 ori pe saptamana; curatenia se face in fiecare zi. Camerele sunt dotate cu telefon, baie, uscator de par, minibar, alarma de incendiu, room service, A / C centralizat, TV satelit, seif si balcon.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, lifturi, restaurant interior si exterior, baruri, animatie, sala de fitness, sala de gimnastica, masaj, room service si sala de conferinta. Cu plata sunt: spalatoria, sauna si conexiune la internet.

Localizare:
Hotelul se afla langa plaja, la 3.5 km de Marmaris, la 4.5 km de Icmeler si la 100 km de aeroportul Dalaman.