Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOYAGE BODRUM HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o vedere asupra spectaculoasa asupra fiecarui sit din Bodrum, Hotelul Voyage Bodrum ii invita pe turisti sa-si intinereasca sufletul. Camerele redecorate si confortabile, noile restaurante si activitatea din zona care asigura distractia sunt doar cateva motive pentru care oaspetii se vor simti minunat la acest hotel.Facilitati hotel
In cadrul hotelului oaspetii pot beneficia de: miniclub, fitness, baie turceasca, discoteca in aer liber, sala de conferinte, internet wireless in lobby si pe plaja (gratuit). Cu plata: magazine, aerobic, step, doctor, masaj, rent a car, spalatorie. Hotelul are 1 piscina exterioara (228 m2), plaja privata, restaurante, baruri.

Localizare
Hotelul se afla 900 m de centrul orasului Bodrum, 40 km de aeroportul din Bodrum si este construit pe o suprafata de 8. 000 m2. Hotelul a fost renovat in 2012.

Facilitati camere
Camerele dispun de baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar (reumplut zilnic), parchet, seif, TV satelit si balcon.