Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voyage Turkbuku


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja, la 22 km de centrul orasului Bodrum si la 45 km de aeroport.
PLAJA: de 75 metri lunbgime cu nisi psi pietricele fine, decorate Blue Flag, ponton.
FACILITATI HOTEL: restaurant principal, 2 restaurante a la carte ( Deep Fish su Kebappa Turkish ), baururi, plaja private, ponton, 2 piscine, aqua park, programe de animagtie si pectacole seara, muzica live, acces internet wireless in lobby bar si la barul de pe plaja, baby sitting, mini market, seif de inchiriat, parcare exterioara, fitness, aerobic, step, boccia, darts, pinball, baschet, volei pe plaja, mese de tenis, mini fotbal, mini golf, teren de tenis, mini club pentru copii, centru spa cu diverse tratamente si terapii.
FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 20 m2, pat dublu sau 2 paturi twin, aer conditionat, podea de lemn, mini bar, seif digital, TV LCD prin satelit cu canale d emuzica, telefon, baie cu dus si uscator de par, papuci ce baie, balcon frantuzesc. Camerele bungalow family are in jur 36 m2, dispune de 2 dormitoare unul cu pat dublu si unul cu 2 paturi twin, aer conditionat, podea de lemn, mini bar, seif digital, TV LCD prin satelit cu canale de muzica, telefon, baie cu dus, papuci de baie, uscator de par, balcon a practice sunt 2 camere interconectate. Camerele standard bungalow au in jur de 30 m2, dispun de pat dublu, au in jur de 30 m2, dispun de acealeasi facilitai dar pot avea si terasa.