Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brasovu vechi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare:


Situata in centrul vechi al Brasovului, oferind o frumoasa panorama asupra orasului, pensiunea Brasovu’ Vechi reprezinta alegerea potrivita oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat in inima Brasovului.


Dotari si facilitate:


6 Camere Duble Standard si 1 Camera Dubla Deluxe, Restaurant, Club Privat cu o masa profesionala de Biliard, foisor atat acoperit cat si in aer liber pentru evenimente,parcare proprie.


Camere dispun de baie proprie cu dus, aer conditionat pentru cele situate la mansarda, TV, minibar si bineinteles de o priveliste minunata.


Cele 6 camere Duble si cea dubla Deluxe sunt construite si decorate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, avand in vedere in permanenta confortul si relaxarea, atat de necesare oaspetilor.


Rafinamentul decorului, atentia la detalii, calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita cat si profesionalismul si amabiliatea personalului sunt motive suficiente pentru a deveni clientul nostru pentru totdeauna.