Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Perla Brazilor este situata la aproximativ 57 km de Suceava, pe DN 17 Suceava - Gura Humorului - Vama - Frumosu; este asezata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice.

Cel ce strabate 'Tara de Sus', indata ce paraseste orasul Gura Humorului, indreptandu-se spre Campulung Moldovenesc, intalneste localitatea Vama. La intrare in aceasta comuna, spre vest va descoperi localitatea Frumosu si Pensiunea Perla Brazilor, situata la 6 km de Manastirea Moldovita. Structura turistica este situata pe drumul judetean ce leaga localitatea Vama de comuna Moldovita. Asezata intr-un peisaj de basm, cu forme largi, lasandu-ti impresia de solemnitate accentuata prin vuietul adanc al padurii de brad, in care, uneori, iti pare ca auzi inca mugetul impresionant al zimbrilor, cu oameni harnici si ospitalieri, Pensiunea Perla Brazilor va ofera cazare, agrement si masa cu specific bucovinean pe tot parcursul anului.

Locatie