Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Liziera se afla in Busteni si ofera camere cu acces gratuit la internet WiFi si parcare publica gratuita in fata cladirii.

Partia de schi Kalinderu se afla la 500 de metri.

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia este dotata cu dus si articole de toaleta gratuite. Balconul are vedere la munte.

Pensiunea Liziera are un restaurant cu gradina. Exista si un bar. La un cost suplimentar se ofera o scoala de schi, echipament de schi si depozit pentru echipament de schi.

La 5 minute de mers pe jos se afla un alt restaurant si un magazin alimentar. Gara Busteni este la 650 de metri, iar centrul orasului se afla la 1 km de Pensiunea Liziera.

Orasul Brasov este la 37 km.

Pensiunea Liziera are in componenta sa 13 camere duble, 4 camere triple si 1 apartament cu 2 dormitoare si living cu chicineta.Cele 2 sali de restaurant cu capacitate de 60 de locuri au fost transformate in living cu dotarile corespunzatoare prepararii hranei de catre turisti ( cuptor electric, cuptor cu microunde, friteoza plita electrica, frigidere ).In gradina de vara sunt 3 posturi cu gratare si mobilier de gradina adecvat.Este amplasata la 300 metri de partia de schi.