Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Carolin

   Calimanesti Caciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul nostru dispune de 36 de camere spaCaioase Cai moderne, dotate cu un mobilier calitativ Cai design contemporan, ce corespund celor mai AZnalte aCateptri. Descoper camera care corespunde nevoilor tale Cai bucur-te de confortul desvAerCait.


Restaurantul Hotelului Carolin la interior are o capacitate de 90 persoane Cai tot atAet Cai pe terasa acestuia. Specificul restaurantului este internaCaional.
AancepAend cu clasicile mAencruri pe baza de carne, diverse feluri de paste pregtite dup simple sau complicate reCaete din gastronomia internaCaional, fructe de mare Cai peCate, preparate pentru a ne aminti de o sear petrecut pe malul mrii, orice am alege, ne va duce pentru scurt timp pe meleagurile locurilor din lume ale cror tradiCaionale mAencruri le gsim AZntr-un restaurant internaCaional. Aantreaga lume adunat AZntr-un singur loc.

Spa-ul hotelului Carolin are o suprafaCa de 250 mp Cai este dotat cu piscin interioar, salin cu sare de Himalaya, saun uscat, saun umed, duCa emoCaional, Caezlonguri AZnclzite, jacuzzi interior cu ap AZnclzit, 2 jacuzzi exterioare cu ap termal Cai fAentAen cervical.

Spa-ul Hotelului Carolin cu o suprafaCa de 250 mp este dotat cu piscin interioar cu dimensiunea de 10m pe 5m, temperatura apei fiind de 28-29 grade Celsius Cai 2 fAentAeni cervicale. De asemenea tot aici veCai regsi salina cu sare de Himalaya, o saun umed, o saun uscat, zon de relaxare cu 4 Caezlonguri AZmbrcate AZn mozaic Cai AZnclzite, un duCa emoCaional Cai 2 jacuzzi exterioare cu ap termal, temperatura apei din jacuzzi-urile exterioare fiind de 33-34 grade Celsius.


Salina este o oaza de liniste si relaxare situata in zona SPA a hotelului.
Salina, placata cu blocuri de sare de Himalaya, este dotata cu un pulverizator de sare de ultima generatie care iti ofera cei mai fini aerosoli de sare pentru o curAAtare profunda a plAamAenilor si a sistemului respiratoraS


Sauna uscat este o camer simpl, cu pereCi Ci bnci din lemn. O sob electric menCine temperatura la aproximativ 90C la nivelul podelei Ci poate ajunge pA?n la 185C. Nivelul de umiditate dintr-o saun este de doar 10% sau 20%. Apa se scurge prin podea pentru a menCine camera uscat.
Acest tip de saun poate fi combinat cu diverse terapii precum uleiurile esenCiale pentru aromaterapie atunci cA?nd se are in vedere stimularea imunitCii cilor respiratorii sau AZmbuntCirea strii psihice. Ca beneficii putem menCiona faptul ca prin efectuarea sistematic a CedinCelor de saun uscat se accelereaz metabolismul AZnlesnind AZn acest fel procesul de slbire, dilateaz porii Ci elimin toxinele din organism, amelioreaz durerile articulare Ci musculare, creCte nivelul de hrnire al pielii, are impact semnificativ asupra reducerii nivelului de stres, creCte rezistenCa vaselor de sA?nge.