Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


INFORMATII GENERALE
Sejur cu tratament: 6, 9, 12, 16 nopti cu intrare duminica


Hotel Central este o constructie cu un istoric vast, hotelul de suflet al oamenilor din Statiunea Calimanesti - Caciulata. Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt, statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul imparatului Hadrian (117 - 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Central dispune de 415 locuri in camere cuunul si doua locuri, restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna, cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi.
FACILITATIUNITATE
Tratament: baza de tratament cu serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Piscine interioare si exterioare cu tobogane si cu apa termala,
nbsp;DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
nbsp;ATRACTII TURISTICE
Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantele fiecarui corp in sistem fisa cont.
FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1.
Dotari: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, instalaie de sonorizare,Internet wireless.

Facilitati

Piscină
Restaurant
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Facilities for persons with disabilities
Non-smoking hotel
Health treatments facilities
Paid parking
Rooms/Facilities for disabled guests

Locatie