Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EDEN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Eden se afla pe DN 17/ E 576, in municipiul Campulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarau, la o altitudine de 630m, intr-o zona pitoreasca si linistita, la 2km de centrul orasului si la 5km de Partia de ski Rarau.


Pozitia sa privilegiata, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de peisaje superbe, face din Hotel Eden destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de relaxare, sejururi in natura, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarna.


Totodata, hotelul se afla intr-un punct ideal pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.


Dotari generale: restaurant - 250 locuri, parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa 50 locuri (disponibila vara).
Servicii: rent-a-car, schimb valutar, ziare si reviste, carti postale, room-service, spalatorie, curatatorie, calcatorie, lustragerie.


Pozitia privilegiata a Complexului Eden, in inima geografica a Bucovinei romanesti, este reflectata de distantele mici fata de numeroase obiective turistice si istorice. Se pot vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirile din Bucovina, Codrul Secular Slatioara, spectaculoasa sosea Transrarau si masivul Rarau.




Servicii de masa se asigura in Eden Garden Salon din incinta Hotel Eden Garden SPA, categorie 4 stele in sistem a la carte. In cladirea HOTEL EDEN 3* si BUNGALOW EDEN 3* se ofera doar cazare, iar micul dejun, pranzul si cina se servesc in restaurantul HOTEL EDEN GARDEN SPA pozitionat la etajul I al hotelului de 4*.


Sali de conferinta: 2 - de 40, respectiv 30 de locuri.

Locatie