Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Manoir Mignon

   Campulung Moldovenesc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Odihna, natura, bucataria rafinata cu produse ecologice, excursiile si sportul fac parte din sejurul la Pensiunea Manoir Mignon din Campulung Moldovenesc. Campulung Moldovenesc cu frumoasele sale paduri, un oras situat la poalele Raraului, este punctul de plecare spre manastirile din Bucovina si Neamt, bisericile de lemn din Maramures...
Pensiunea Manoir Mignon este situata la poalele Raraului, in apropierea manastirilor din Bucovina, la 25 km de Vatra Moldovitei si 30 km de Voronet. Facilitati Pensiune Pensiunea Manoir Mignon a fost inaugurata in 2004 si dispune de 12 camere Duble Standard, 2 camere Duble premier, 4 camera Single si 1 Apartament. Pensiunea ofera transfer la/ de la aeroport, inchirieri biciclete mountain bike, plimbare cu sania trasa de cai. Facilitati Camere Toate camerele dispun de aer conditionat, mini bar, cablu tv, telefon international, internet. Masa - Mic Dejun Restaurantul hotelului, are 2 saloane cu o capacitate de 40 de locuri fiecare. Taxa locala nu este inclusa in tarife. Alte informatii - fumatul este interzis in interiorul pensiunii, exceptie facand terasa; - tarif inchiriere biciclete mountain-bike: 10 EUR/ zi; - tarif plimbare cu caruta sau cu sania, trasa de cai: 10 EUR/ ora/ pax. (minim 2 pax.).