Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Opal by the sea***



Marginita de padurea Comorova si de Marea Neagra, statiunea Cap-Aurora este cunoscuta pentru apele bogate in sulf, recunoscut pentru calitatile curative.


Hotelurile din aceasta zona sunt inconjutare de spatii verzi ce asigura in timpul verii un aer placut si racoros, de acestea beneficiind si Hotel Opal by the sea***.


Oaspetii hotelului Opal by the sea*** dispun de 218 camere duble/twin, din care 100 camere Standard, 98 camere SUPERIOARE(complet renovate),20 camere Executive duble/twin si 17 apartamente cu baie, living, dressing, dormitor si 2 balcoane (toate apartamentele au vedere spre mare).


Pentru placerea gustului dumneavoastra, complexul Opal by the sea*** opereaza un restaurant in-door de capacitate foarte mare, coffee lounge, terasa.


Ca si facilitati suplimentare, oaspetii nostrii au la dispozitie un teren de tenis, loc de joaca pentru copii out-door si spatiu dedicat programelor artistice pentru copii, tot out-door + un Kids-club. Design-ul modern al spatiilor noaste de cazare creeaza o simbioza intre confort si functionalitate.


Acomodare:


Camerele Duble Superioare situate la etajele 4,5,6 sunt dotate cu paturi duble oferind o priveliste panoramica deosebita spre Marea Neagra sau Padurea Comorova.


Mobilierul a fost complet schimbat in iunie 2021.


Baile au fost complet renovate (gresie, faianta, obiecte sanitare noi) si dispuneti de un spatiu larg; totalul camerei este de aproximativ 19mp.


In camere s-au reamenajat peretii, s-au schimbat complet instalatiile electrice si sanitare, a fost montat parchet, au fost achizitionate draperii si perdele si corpuri de iluminat.


Usile de la baie si camera au fost inlocuite.


Dotari:au fost achizitionate saltele, au fost cumparate televizoare LCD full HD, in toate camerele, uscatoare de par.


Camerele Duble Executive situate la etajele 7,8 au fost renovate in 2017 si sunt dotate cu paturi twin si matrimoniale, au un decor simplu, dar futurist, fiind proiectate de designer si sunt mobilate cu piese in nuanta Zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare, intr-un cadru intim dupa o zi torida,intr-un spatiu total de aproximativ 19mp.


Baia a beneficiat de o renovare in anul 2017.


Camerele Duble/Twin Standard au fost renovate in 2017 si sunt dotate cu paturi twin si matrimoniale, au un decor simplu, dar futurist, fiind proiectate de designer si sunt mobilate cu piese in nuanta Zebrano. Special create pentru a gazdui orice oaspete, aceste camere va imbie la relaxare, intr-un cadru intim dupa o zi torida,intr-un spatiu total de aproximativ 19mp.


Baia a beneficiat de o renovare acum mai multi ani, nefiind adusa in actualitate, dar departamentul nostru de Housekeeping va garanteaza curatenia conform standardului si dispune de un spatiu de aproximativ 2,2mp din totalul camerei.


Pentru cei care prefera mai mult spatiu (aproximativ 40mp) sau pentru familiile cu doi copii va oferim posibilitatea cazarii intr-unul dintre cele 17 apartamente cu vedere spre mare. Fiecare apartament este format dintr-un living cu canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, dressing, baie cu dus si doua balcoane.


Pe coridoare a fost inlocuita mocheta, décor completat de tablouri si plante decorative.


Grupurile sanitare in receptie si restaurant au fost refacute in anul 2020 si au obiecte sanitare noi, iar fatada cladirii a fost igienizata.


Facilitati:


Dupa o investitie de aproximativ 10000 euro in anul 2019, hotelul beneficiaza de internet Wi-Fi gratuit atat in spatiile publice ale complexului, cat si in camere.


Parcare privata pazita, in limita locurilor disponibile.


Spatiu de joaca in-door cu o investitie din anul 2019 (in perioada pandamiei CoVid-19 spatiul de joaca interior nu ne este permis sa-l exloatam).


Dotari Kids-club: trambuline, perete interactiv de catarat, trasee presarate cu aventuri, jocuri si jucarii, voie buna si veselie.


Rezervarile dumneavoastra sunt receptionate pe tot parcursul zilei atat telefonic, cat si prin intermediul internetului, fiind confirmate in maxim 48 de ore de la momentul solicitarii.


Restaurantul Opal by the sea***, cu o capacitate de 360 de locuri in interior si 120 de locuri pe cele 2 terase la malul marii, va asteapta la masa intr-un ambient modern si relaxant.


Mesele incluse in pachetul de cazare (Mic dejun si Pranz) sunt servite in interiorul restaurantului (*in situatia unor reglementari anti-CoVid-19, mesele se vor oasigura pe terasa) in sistem bufet suedez (de la un numar de minim 40 de pachete) si va pun la dispozitie o varietate de sortimente si preparate culinare traditionale si internationale, ce speram ca va vor satisface pe deplin.


In 2019 a fost realizat proiectul Braserie-Terasa Opal by the sea***, o investitie de peste 100000 de euro, cu zona de live-cooking, terasa, lounge, toate pozitionate pe coasta Marii Negre, beneficiind de o priveliste de exceptie, fie la rasaritul soarelui, fie al lunii.


Pe terasele noastre puteti admira marea si sa va bucurati de meniul a la carte, ce contine o selectie de preparate culinare de tip "Bistro", cat si o varietate numeroasa de feluri de pizza, coapta la cuptor cu lemne, toate intr-un décor plin de verdeata si cu un mobilier nou, Italy-brand. Toate acestea, insotite bineinteles de o selectie variata de bauturi si servite de echipa noastra la cele mai inalte standarde.





Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Wi-Fi
Recepție
Facilități masă evenimente
Cameră depozitare bagaje
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Zonă fumători
Monitorizare video 24h
Umbrele de soare
Recepție 24h
Seif
Parcare păzită
Cheie acces
Lift
Teren de tenis
Loc de joacă la interior
Check-in / Check-out prioritar
Facilități persoane cu dizabilități
Plajă
Grădină
Sală conferință
Aer condiționat
Alarmă fum
Serviciu curățătorie
Permite animale de companie

Locatie