Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RED HOTEL ACCOMODATION.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE
La Red Hotel Accommodation luxul se intalneste cu confortul si privelistea orasului si a lacului Gheorgheni.


DESCRIERE UNITATE
Apartamentele sunt situate la etajele inferioare si superioare ale complexului rezidential Viva City, facandu-le alegerea perfecta pentru oricine cauta o priveliste spectaculoasa si o cazare confortabila. Apartamentele mobilate elegant sunt concepute pentru confortul turistilor, oferind facilitati moderne si finisaje de calitate pentru o atmosfera calda si primitoare. Ramaneti conectat cu internetul de mare viteza si bucurati-va de canalele preferate HBO si prin cablu pentru adulti pe televizoarele noastre LCD HD. Curatenia zilnica, un fier si o masa de calcat si incalzirea reglabila sunt doar cateva dintre caracteristicile standard care va vor face sa va simtiti ca acasa. Cladirea ofera o gama larga de avantaje unice pentru oaspeti, inclusiv un teren de tenis interior, sala de sport, ping-pong, teren de squash, fitness. Cladirea este supravegheata 24 de ore din 24 de o firma de securitate.

Facilitati oferite:
- bucatarie
- camere pentru nefumatori
- WiFi gratuit inclus
- parcare gratuita
- receptie deschisa nonstop
- facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa
- curatenie zilnica gratuit
- apa, ceai si cafea gratuit - welcome tray 3 stele (cana fierbator, apa plata si minerala, cafea, ceai, zahar) - pentru prima zi de cazare
- spalatul si calcatul hainelor gratuit

Tipuri de apartamente:
Apartamente Standard (2 adulti + 2 copii) sunt alcatuite dintr-un living cu bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa. Apartamentele in regim hotelier Standard Viva Suite sunt caracterizate printr-o pozitionare la etajele inferioare ale cladirii Viva City Cluj si au vedere spre spatiul verde amenajat in fata cladirii.
Apartamente Superior (2 adulti + 2 copii) sunt alcatuite dintr-un living cu bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa. Apartamentele in regim hotelier Superior Viva Suite sunt caracterizate printr-o pozitionare la etajele medii ale cladirilor Viva City si au vedere spre spatiul verde din fata cladirii.
Apartamente Deluxe (2 adulti + 2 copii) sunt alcatuite dintr-un living cu bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa. Apartamentele Deluxe Viva Suite sunt caracterizate printr-o panorama extraordinara peste oras sau Lacul Gheorgheni. Situate la etajele superioare ale luxoasei cladiri Viva City.
Apartamentul Premier (2 adulti + 2 copii) este alcatuit dintr-un living cu bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa. Apartamentele Premier Viva Suite sunt caracterizate printr-o pozitionare la etajele inalte ale cladirilor Viva City si au vedere spre spatiul verde din fata cladirii.
Apartamente Family (4 adulti + 2 copii) sunt alcatuite din doua dormitoare cu pat matrimonial, un living open space cu bucatarie, baie si terasa. Acestea dispun de o uimitoare panorama asupra orasului, fiind situate la etajele 2, 10 si 11 a cladirii.

Regula generala nu permite cazarea persoanelor insotite de animale de companie.

Locatie