Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RED HOTEL RIVIERA SUITE AND LAKE.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE
La Red Hotel Riviera suite and lake luxul se intalneste cu confortul.

DESCRIERE UNITATE
Apartamentele sunt situate in cladirea Riviera Residence in imediata vecinatate a Iulius Mall, a noii cladiri de birouri United Business Center si a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, facandu-le alegerea perfecta pentru oricine cauta o priveliste spectaculoasa si o cazare confortabila. Apartamentele mobilate elegant sunt concepute pentru confortul turistilor, oferind facilitati moderne si finisaje de calitate pentru o atmosfera calda si primitoare. Acest apartament va ofera tot luxul si confortul de care aveti nevoie. Apartamentele sunt dotate cu bucatarie, internet de mare viteza, LCD HD, TV prin cablu (fiind incluse canalele HBO si adulti), fier si masa de calcat si caldura reglabila. Deasemenea beneficiaza de curatenie zilnica si serviciul de spalat gratuit.

Tipuri de apartamente:
- Apartamentul Riviera este alcatuit dintr-un living cu bucatarie open space, dormitor cu pat matrimonial, baie si terasa.
- Apartamentul Presidential Suite este alcatuit din doua dormitoare cu pat matrimonial, un living open space cu bucatarie, 2 bai si 2 terase.

Regula generala nu permite cazarea a persoanelor insotite de animale de companie.

Locatie