Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMBRA BOUTIQUE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Situat in mijlocul orasului Constanta, Ambra Boutique Hotel este locul in care veti gasi linistea si relaxarea de care aveti nevoie daca veniti in calatorie de afaceri sau intr-un city break. Ambra Boutique Hotel & Bistro este aproape de Casa de Cultura a orasului Constanta, pe B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 12. Ambra Boutique Hotel & Bistro este deschis permanent, pe tot parcursul anului. Hotelul este renovat si amenajat in 2017, cu un aer primitor si confortabil, perfect pentru cei care vor sa imbine intalnirile business cu relaxarea si distractia.
Ambra este un boutique hotel ce dispune de 20 camere mari, luminoase, moderne, fiecare cu un decor aparte, structurate astfel: matrimonial- room, twin - room, business- room si superior business- room. Toate camerele sunt decorate aparte cu scopul de a va oferi tot confortul necesar pentru o sedere placuta. Fiecare camera din cadrul Ambra Boutique Hotel este un spatiu dedicat relaxarii si somnului odihnitor.
Pentru un kick of meeting, un pitch, un training sau o conferinta pune la dispozitie si o sala de conferinte complet echipata pentru cerintele dumneavoastra. Sala de conferinta are o capacitate de maxim 45 de persoane.
Prin atmosfera si designul aparte, bistro-ul este locul in care se poate savura preparate gustoase, cea mai buna cafea si cea mai buna bere din oras, bauturi racoritoare, cocktail-uri inedite si vinuri fine. Bistro-ul este locul in care se poate savura un mic dejun urban, un business lunch, un brunch rapid sau o cina perfecta .

Ambra Boutique Hotel & Bistro se afla in Constanta, la 1,5 km de plaja Modern si pune la dispozitie unitati de cazare, un restaurant, un bar, un lounge comun si parcare privata. Proprietatea ofera camere de familie si are terasa. Hotelul are receptie cu program non-stop si pune la dispozitie serviciu de transfer de la/la aeroport, room-service si WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Plaja Zoom este la 1,6 km de proprietate, iar plaja 3 Papuci la 2,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, aflat la 27 km de Ambra Boutique Hotel & Bistro.






.