Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Casa Hrisicos este recunoscută astazi drept unul dintre cele mai frumoase hoteluri de dimensiuni reduse din țară.

Situata în Centrul Vechi din Constanța, locatia cu 23 camere a fost complet renovata în vara anului 2020, punând un accent puternic pe estetică, păstrând în continuare caracteristicile unice ale clădirii, si folosind în paralel cele mai inovatoare soluții ale secolului XXI.

Pozitionarea locatiei este una centrala, in Piata Ovidiu, fiind vecina cu marile atractii istorice ale orasului Constanta: Muzeul de Istorie și Arheologie, Marea Moschee, Catedrala Sfintii Petru si Pavel si altele. Este de mentionat ca sunt numai 7 minute de mers pana la plaja Modern sau Portul Tomis, și 5 minute de mers pana la Cazino si Acvariu.

Casa Hrisicos este pregatita sa gazduiasca oaspeti tot timpul anului, atat pe iubitorii de istorie si de mare, cat si pe clientii corporate, a caror vizita in Constanta are scop de work & business, pozitionarea centrala a Casei Hrisicos fiind un avantaj in deplasarile lor in oras.

Nu in ultimul rand reamintim ca, tianand cont de vremurile actuale (Covid-19), Casa Hrisicos a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că oaspeții ei vor avea o ședere sigură și plăcută. Pentru a intari siguranta ce o ofera locatia, accesul in hotel si in camera se face numai pe baza de cartela inamanata la check-in.

Check - in: 14:00 - 21:00 || Check - out: 08:00 - 11:00

Receptie – program limitat 08:00- 21:00

Facilitati

Restaurant
Wi-Fi
Monitorizare video 24h
Camere izolate fonic
Canale TV copii
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Lift
Check-in / Check-out prioritar
Acces pe baza de card
Fumatul interzis
Serviciu privat Check-in / Check-out
Terasă
Recepție
Aer condiționat
Camere nefumători
Cameră depozitare bagaje
Alarmă
Alarmă fum
Birou informații
Facilități camere VIP

Locatie