Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMATII GENERALE

Cladirea duce mai departe povestea locului si reintra in circuitul hotelurilor cu renume istoric, redand constantenilor si turistilor orasului o mica parte din istoria anilor 1900.
Dupa decenii in care aceasta cladire emblematica din centrul orasului Constanta a experimentat diferite destinatii, de la hotel la sediu de banca, Casa Hrisicos redevine un punct de reper al ospitalitatii in Piata Ovidiu.
Fiind cea mai rezistenta cladire din Piata Ovidiu, ea se intoarce in istorie mentinand valoarea nepretuita a peretilor puternici ce pastreaza si acum secretele si deciziile politice ale vremurilor.

FACILITATI UNITATE
Hotelul de 4 stele cu 23 camere situat in Centrul Vechi din Constanta a fost renovat complet in anul 2020, punand un puternic accent puternic pe estetica si pastrand in continuare caracteristicile unice ale cladirii, folosind, in paralel, cele mai inovatoare solutii ale secolului XXI. Hotel Casa Hrisicos permite calatorilor sa preia controlul asupra intregului sejur incepand cu rezervarea serviciilor si check-in online, pana la deschiderea usii si check out.Mic dejun, camera de bagaje, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, Camere nefumatori, camere pentru familii, seif, lift, terasa.

DESCRIERE CAMERE

Dotari camere: Aer conditionat, baie cu dus, halat de baie, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, minibar, seif, fierbator pentru apa/filtru de cafea, serviciu trezire/ceas desteptator, garderoba.

DELUXE KING ROOM
Camera matrimoniala cu o suprafata generoasa de 22 m.
Capacitate maxima: 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil intre 0- 5 ani;

FAMILY DELUXE este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial + 1 pat single sau 1 canapea extensibila, dispunand de o suprafata generoasa de 34 m.
Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil 0 - 13 ani sau 3 adulti.

SQUARE VIEW JUNIOR SUITE este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial, dispunand de o suprafata generoasa de 48 mp.

SQUARE VIEW JUNIOR SUITE CU BALCON SI SOFA este format dintr-o camera dubla cu 1 pat matrimonial + 1 canapea extensibila, dispunand de o suprafata generoasa de 48 mp.

LOCALIZARE
Situat in centrul orasului, Piata Ovidiu, chiar langa Muzeul de Istorie si Arheologie, Casa Hrisicos se afla la 1 minut de mers de Sinagoga Mare si se Marea Moschee din Constanta, la 10 minute de mers de plaja Modern si Portul Tomis si la 7 minute de mers de Cazinoul Constanta, Tomis Eye, cat si de Acvariul Constanta.

POLITICI
Pentru check-in receptia este deschisa pana in ora 19:00, nu avem receptie deschisa non stop.
Check-out: pana la ora 11:00

FACILITATI COPIICapacitate maxima de acomodare pe tip de camera:
Deluxe king - 2 adulti sau 2 adulti + 1 copil intre 0- 5 ani;
Family deluxe - 2 adulti si 1 copil 0- 13 ani, sau 3 adulti
Junior Suites - 2 adulti + 2 copii 0-13 ani, 3 adulti + 1 copil 0-13 ani














Locatie