Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în inima stațiunii Mamaia, Victoria Resort reprezintă alegerea ideală pentru o vacanță fără griji alături de cei dragi.

Poziția privilegiată de care se bucură Victoria Resort vă permite să admirați atât marea, cât și lacul Siutghiol, din cele 327 camere duble și 10 apartamente.

În cadrul Victoria Resort regăsiți doua restaurante, Restaurant Victoria si Sala Rina unde puteți savura mâncăruri tradiționale românești, dar și preparate cu specific international. Fie că serviți micul dejun, prânzul sau cina, Restaurantul Victoria vă oferă un meniu diversificat, în regim bufet suedez.

Terasa cu vedere la mare reprezintă refugiul ideal într-o zi călduroasă de vară. Aici puteți lua masa a la carte, bucurându-vă totodată de briza răcoroasă a mării.

La barul din lobby, lângă recepția hotelului, puteți savura o băutură rafinată sau un cocktail răcoritor, în compania celor dragi.

La Victoria Resort, vă puteți bucura de una dintre cele mai generoase plaje private din stațiune, amenajată special pentru dumneavoastră. Plaja reunește în cei 6000 de metri pătrați (din vechiul amplasament) peste 700 de șezloguri confortabile cu umbrele și măsuțe, terenuri de sport, loc de joacă pentru copii, cabine de schimb, duș.

* plaja din dreptul hotelului a fost marita!

Copiii sunt, poate, cei mai încântați de vacanțele petrecute la mare. Pentru ei am amenajat spații de joacă, în exteriorul hotelului. De asemenea, echipa de animație a hotelului este prezentă în fiecare zi pentru a asigura distracția micilor oaspeți. Pe durata zilei, copiii se pot bucura de cele mai amuzante concursuri si activități pe plajă. După amiază, distracția se mută în hotel, unde cei mici se vor juca alături de personaje îndrăgite din desene animate.

Vă invităm să ne treceți pragul și vă așteptăm cu drag pentru a crea împreună amintiri de neuitat!

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Loc de joaca exterior pt. copii
Mobilier extern
Monitorizare video 24h
Umbrele de soare
Seif
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Cheie acces
Lift
Divertisment
Snack Bar
Recepție
Piscină
Grădină
Plajă
Aer condiționat
Camere nefumători
Terasă
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joacă la interior
Loc de joacă copii
Terasă acoperită
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Șezlonguri
Alarmă
Alarmă fum
Facilități persoane cu dizabilități
Echipă divertisment

Locatie