Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acharavi Garden (Corfu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Acharavi Garden se bucura de un cadru linistit, aproape de centrul statiunia Acharavi, la doar 150 m de plaja si la aproximativ 36 km de aeroportul international din Corfu. Hotelul in stil sat, format din 3 blocuri, care ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente in sistem self-catering, cu unul sau doua dormitoare. Oaspetii au la dispozitie un open-bar pe tot parcursul zilei si o piscin cu sezlonguri si umbrele gratuite.

Localizare: Archandi Garden este situat in Acharavi, orasul Corfu fiind la 38 km, iar Glyfada se afla la 39 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul InternaLLional din Corfu, situat la 37 km de proprietate.
Dotari camere: Toate apartamentele sunt dotate cu o chicineta complet utilata, aer conditionat (contra cost), seif (contra cost), televiziune prin satelit, uscator de par, dulap,uscator de rufe, plasa contra tantarilor, dus, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: conexiune Wi-Fi, parcare publica, piscina cu sezlonguri si umbrele de soare (gratuit), bar, biblioteca , echipament de gratar,serviciu de spalatorie (contra cost), serviciu de calcatorie (contra cost),sala de jocuri.

Web site: http://amicoe.com/Acharavi_Garden.html
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Locatie