Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel luxos cu o panorama superba asupra Marii Ionice, ce iti taie rasuflarea, detaliul ce il face sa fie destinatia ideala pentru un concediu de neuitat.Hotel destinat numai adultilor, construit pe un deal intr-o padure luxurianta cu pomi de eucalipt si brazi.Hotelul nu este pretabil persoanelor cu disabilitati, datorita locatiei.

Localizare hotel:
Resortul este situat la 16 km vest de Aeroportul International Corfu in statiunea Ermones, Corfu town 17km.

Facilitati hotel: SPA cu 8 camere de tratament deschis intre orele 10:00-18:00, sala de ginastica, 3 reastaurante , principal, italian si mediteranean precum si 2 baruri, piscine, magazin suveniruri, teren de golf, TV video, camera de jocuri, se pot practica sporturi acvatice iar coborarea catre plaja se face cu lift. Dotari camere: camerele pot fi cu paturi twin sau pat matrimonial, balcon mobilat, satelit TV LCD de 32\\'\\', Internet, pat suplimentar (la cerere), canapea, telefon direct linie si internet prin cablu, mini-frigider (mini-bar la cerere), aer conditionat, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta,balcon cu vedere la munte, mare sau vedere partiala la mare.