Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIVADI NAFSIKA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dassia este una dintre cele mai atractive zone turistice din Corfu. In zona se regasesc numeroase atractii precum restaurante, taverne, baruri, cluburi, suveniruri, super market, biliard, jocuri electronice. Exista un autobuz zilnic spre Corfu ce circula o data la 20 minute.

Localizare
Hotelul Livadi Nafsika este localizat in statiunea Dassia, intr-o zona linistita, la 300 m distanta de plaja.

Distante
- 300 m de plaja
- 16 km de aeroport

Puncte de interes
- Statiunea Sidari, Ibiza grecilor
- Paleokastritsa
- Palatul Achileion
- Biserica Sf Spiridon si Piata Spianada
- Parcul si palatul Mon Repos
- Fortareata Angelokstro

Atu-uri
- Internet wireless gratuit
- Parcare gratuita
- Localizat intr-o zona linistita

Facilitati hotel
in zona Dassia exista o gama larga de facilitati care pot satisface chiar si cei mai exigenti clienti, cum ar fi restaurante, baruri, cluburi, magazine comerciale si de suveniruri, supermarketuri, birouri de inchirieri masini si motociclete, jocuri electronice si sporturi nautice.
Hotelul Livadi Nafsika ofera oaspetilor sai o lista de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii precum lobby bar, piscina pentru copii cu apa dulce, teren de tenis, tenis de masa, biliard, acces internet wireless gratuit, parcare gratuita, receptie deschisa 24 h, seif (contra cost), camera pentru bagaje si depozitare, room service, servicii de spalatorie.

Tipuri de camere
- Single
- Double

Dotari camere
Hotelul detine 102 camere recent renovate dotate cu aer conditionat, acces internet wireless gratuit, TV cu ecran plat, telefon, patut pentru copii (la cerere), frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa cu vedere la gradina.

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte