Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTINENTAL TOSSA (3* basic)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL CONTINENTAL TOSSA:
Hotelul a fost construit in anul 1965 si are o cladire cu 5 etaje; acesta este o alegere potrivita pentru a va bucura de minunata statiune Tossa de Mar. A fost complet renovat in anul 2004.

Tip masa:Mic dejun.. Demipensiune. Pensiune completa. Masa bufet.


Localizare HOTEL CONTINENTAL TOSSA:Hotelul este situat in centrul statiunii Tossa de Mar, la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la plaja (cca 1 km). In plimbarea dvs va veti putea bucura de stradutele cochete cu magazine.


Dotari camere:
HOTEL CONTINENTAL TOSSA dispune de un total de 95 camere standard, cu vedere la piscina sau la strada. Acestea sunt dotate cu: paturi twin, AC independent, balcon, incalzire independenta, serviciu de trezire, telefon, TV satelit, , safe (contra cost), baie cu dus, prosoape, sampon, gel de dus.



Facilitati HOTEL CONTINENTAL TOSSA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant, 2 baruri, piscina in aer liber - cu sezlonguri, terasa, biliard, darts, gradina, lounge, lift, parc pentru copii.


check-in incepand cu ora 13.00 - check-out pana la ora 12.00


Clasificare oficiala : 3*



Web: http://continental.tossa-de-mar.top-hotels-costa-brava.com/en/#main