Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNA CLUB

   Malgrat De Mar, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Bondia Luna Club este localizat intr-o zona foarte linistita la aproximativ 250 m de plaja si reprezinta locul potrivit pentru vacante relaxante.Facilitati hotel
Facilitatile destinate oaspetilor includ restaurant, bar, receptie 24 h, lift, camera de bagaje, aer conditionat, centru fitness, masaj, biliard, tenis de masa, darts, pisicina exterioara pentru adulti si pentru copii, piscina exterioara cu apa sarata, piscina interioara incalzita, jacuzzi, animatie, mini club, cursuri de dans, prosoape la piscina, sala gimnastica, gradini, 2 terase, cabinet medical, spalatorie, punct de informare turistica.

Alte servicii
La acest hotel sunt disponibile cursuri de yoga, pilates şi Tai Chi, precum si servicii de masaj disponibile la un cost suplimentar.Luna Club are un loc de joacă şi o sală de jocuri pentru copii. Există un program de divertisment complet atât pentru copii, cât şi adulţi. Accesul la Wi-Fi este gratuit în zonele publice.

Facilitati camere
Camerele moderne ale hotelului dispun de dotari precum telefon, seif, terasa, TV prin satelit, baie complet echipata cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, birou.

Localizare
Parte a complexului Lunas Hotels, acest hotel este situat la numai 2 minute de centrul statiunii Malgrat de Mar.