Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAHITI PLAYA

   Santa Susanna, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat în Santa Susanna (Barcelona-Catalonia-Spania), pe coasta de Barcelona-Maresme pe malul mării, de-a lungul plajei de "Llevant". Locația noastră este privilegiată și superba pentru cei care sunt în căutarea unui acces direct la plajă.Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu baie cu cada si dus, aer conditionat, încalzire, TV prin satelit, telefon în camera, balcon/terasa (majoritatea camerelor, cu vedere partiala la mare), seif (contra cost), mini-bar (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant cu bucatarie internationala (bufet suedez), bar în lobby, bar la piscina, 2 sali de conferinte (max. 300 pers.), 2 piscine exterioare, sala TV, sala de relaxare, frizerie, magazin, supermarket, închirieri auto, servicii medicale (contra cost).

Localizare
Hotel Tahiti Playa este situat la 70 km de aeroportul Barcelonei, la 31 km de aeroportul orasului Girona, la 100 m de centrul orasului Santa Susana, pe prima linie de la plaja.