Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP CALELLA PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL H TOP CALLELA PALACE:
Hotelul este situat in zona rezidentiala din Calella, aproape de plaja, inconjurat de multe facilitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi Plaja Pineda de Mar si Pau Casals Plaza, aproape de magazine, restaurant si baruri. Este o alegere potrivita atat pentru familii cat si pentru cupluri.


Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive. La pensiune completa este inclus consumul de vin si apa la mesele principale - serviciile trebuiesc solicitate in restaurant.


Localizare HOTEL H TOP CALLELA PALACE:
Hotel H Top Callela Palace este localizat la 500 de metri de plaja, aproape de centrul statiunii.


Dotari camere:
Hotel H Top Callela Palace dispune de 339 de camere dotate cu baie proprie, uscator de par, balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), wifi gratuit.


Facilitati HOTEL H TOP CALLELA PALACE:
Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant, 2 baruri, salon TV, piscina exterioara, bar la piscina, piscina si loc de joaca pentru copii, miniclub, animatie, piscina acoperita, sauna, sala de gimnastica, tenis de masa, biliard, jacuzzi.


Web: www.htophotels.com