Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vox Maris Grand Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Vox Maris Grand Resort 4* este situat in centrul statiunii Costinesti la aproximativ 50 m distanta de plaja.

Complexul Vox Maris Grand Resort 4* aduce pe litoralul romanesc cele mai inalte standarde de turism: servicii de cazare de 4**** in ansamblul de vile cu o capacitate de peste 350 camere duble sau twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere.

Descriere camere:
Complexul pune la dispozitia turistilor un total de 19 vile alcatuite din 350 camere duble, twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere, toate fiind confortabile dotate cu mobilier modern.
Vilele recent modernizate si imbunatatite in privinta serviciilor oferite sunt dispune pe 3 nivele (parter + 2 etaje).
Camerele duble standard au suprafata 30 mp si capacitatea maxima de 2 adulti.
Camerele duble deluxe poate dispune de un pat matrimonial king size sau 2 paturi twin separate. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 2 adulti.
Camerele junior suite sunt decorate modern, zugravite in culori calde si dispun de 2 incaperi, respectiv un dormotor dotat cu un pat matrimonial si un living unde se regasete o canapea si fotolii. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Camerele deluxe suite dispun de 2 incaperi, respectiv un dormotor dotat cu un pat matrimonial si un living unde se regasete o canapea si fotolii. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Apartamentele cu 2 camere sunt alcatuite dintr-un dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de 3 adulti.
Apartamentele sunt exclusiviste, spatioase, luminoase si moderniste beneficiind de amplasarea acestora in apropierea gradinilor din cadrul complexului de vile.
Apartamentele cu 3 camere pun la dispozitia turistilor 2 dormitoare cu pat matrimonial si un living cu o canapea extensibila realizate intr-un stil contemporan si confortabil. Capacitatea maxima de cazare a camerei este de adulti.

Atractii turistice:
Epava Evangelia Costinesti
Obeliscul din Costinesti
Costineşti Amusement Park

Servicii masa:
Masa se acorda in restaurantul Vox Maris astfel: micul dejun sub forma de bufet suedez, iar pranzul si cina si sistem fisa cont.

Locatie