Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PATRICIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Patriciaofera confort de 3 stele, avand capacitate de 56 locuri in 22 camere (12 cameretriple si 10 camere duble), terasa amenajata, foisor (cu gratar, plita,frigider, vesela) si un loc de joaca generos pentru copii.
Camerele de la VilaPatricia includ aer conditionat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablusi WiFi gratuit. Printre dotarile standard se numara prosoape de baie siarticole de toaleta gratuite.
Constructia cladirii afost finalizata in anul 2020, aceasta aflandu-se la 200 m de plaja, iarcamerele au vedere la mare.

Proprietatea estesituata intr-o zona rezidentiala a Costinestiului, neafectata de agitatia dincentrul statiunii, la 200 m de Epava Evangelia. Obeliscul si Parcul dedistractii sunt la 2 km departare, iar centrul statiunii se afla la mai putinde 1 km (aproximativ 10 minute de mers pe jos pe aleea de promenada astatiunii).

La aproximativ 5 minutede mers pe jos se afla gara din Costinesti, iar cel mai apropiat aeroport esteAeroportul Internaional Mihail Kogalniceanu Constana, situat la 55 km deproprietate.