Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Mercur


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pachet Refresh - Se vinde de la minim 3 nopti.
Pachetul Izvor de sanatate - Se vinde de la minim 5 nopti.

Pachetul 10 pasi pentru sanatate - Se vinde de la minim 12 nopti.

Pachetul de Relaxare - Sejur fix 2 nopti.






Hotelul TTS **** Spa & Wellness Covasna se afla in Covasna si ofera acces gratuit la internet WiFi si un centru spa..La proprietate exista parcare privata gratuita.
Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele dintre ele includ o zona de relaxare, pentru un plus de confort. Oaspetii pot savura o ceasca de ceai in timp ce admira vederea la munte sau la grdina.Camerele au baie privata cu dus sau cada, bideu si halate de baie. Pentru un plus de confort, proprietatea asigura articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.
Receptia proprietatii este deschisa nonstop. Puteti juca tenis de masa si biliard la hotel, iar utilizarea bicicletelor este gratuita. De asemenea, se ofera si servicii de inchirieri de biciclete.
Hotelul TTS **** Spa & Wellness Covasna se afla la 37 km de Sfantu Gheorghe, la 67 km de Bile Tusnad si la 43,5 km de Balvanyos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Otopeni, situat la 211 km.