Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Montana este pozitionat in partea sud-estica a statiunii, chiar in Valea Zanelor, in apropiere de zona impadurita si linistita a Covasnei, cu o priveliste deosebita asupra intregii statiun
Hotelul dispine de 244 camere cu 2 paturi si 4 apartamente, restaurant,sala de conferinta, parcare cu plata, internet wireless, piscina
Servicii cu plata : acces piscina, sauna (pe baza de programare)., parcare, inchirieri biciclete,
Baza de tratament: se afla in incinta hotelului, aici se pot efectua zilnic circa 1900 proceduri, analize sii alte servicii medicale.
Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate (denumite bai CO2), aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, bai cu dus subacval, electroterapie, gimnastica medicala, masaj, impachetari cu parafina, lympho-stimulare, camera aerosoli, salina artificiala. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a aerului puternic ionizat. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializa.
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
TAXA DE STATIUNE - 1% din prima noapte de cazare dar nu mai putin de 1 leu - se achita doar la receptie, in momentul cazarii.
Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 14:00 in ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 in ziua plecarii.
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Modul de servire a mesei: bufet sau meniu fix. Hotelul dispune si de un bar de zi, unde se servesc bauturi racoritoare, bauturi alcoolice, sucuri naturale, cafea, ceai, diverse dulciuri etc
Dotarea camerelor: baie proprie, TV satelit, telefon, minibar in camerele de 3 stele. Unele camere dispun de balcon (nu se plateste tarif special pentru camerele cu balcon). La cerere, in camerele de 2* se ofera, contra cost, minibar /frigider (atentie: numar limitat!); Intrucat nu toate camerele permit montarea unui pat suplimentar, in unele camere este montat un al treilea pat, care poate fi folosit ca pat suplimentar. Hotelul dispune de o sala de conferinta de 40 pana la 60 locuri (in functie de dispunere).

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Lift
Seif in camera
TV in camera
Baie proprie
Sala de conferinte
Telefon
Sala fitness
Piscina acoperita
Parcare contra cost
Camere nefumatori
Sistem central de incalzire
Depozitare bagaje
Serviciu de calcat imbracaminte
Spalatorie
Uscatorie
Servicii medicale
Frigider in camera

Locatie