Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex Balnear Bradul este asezat in renumita Vale a Zinelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine. http://complexbradul.apps.ro Facilitati hotel Hotelul are o capacitate totala de 186 de locuri dispuse in 87 de camere duble, 2 single si 5 apartamente. Complexul dispune de o baza proprie echipata cu aparatura moderna adecvata pentru: bai calde cu ape carbogazoase, mofete, cura interna cu ape minerale - buvete, aerosoli si inhalatii, electroterapie, fizioterapie si hidroterapie, masaje, cultura fizica medicala. Facilitati suplimentare Restaurant clasic cu 120 de locuri, bar de zi, bar de noapte, baza de tratament, terenuri proprii de sport, excursii in iimprejurimi, plimbari la Cetatea Zinelor. Descriere camere Toate camerele dispun de telefon, televizor color, cablu TV si frigider. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
Toate camerele dispun de telefon, televizor color, cablu TV si frigider.
Descriere facilitati:
Hotelul are o capacitate totala de 186 de locuri dispuse in 87 de camere duble, 2 single si 5 apartamente. Complexul dispune de o baza proprie echipata cu aparatura moderna adecvata pentru: bai calde cu ape carbogazoase, mofete, cura interna cu ape minerale - buvete, aerosoli si inhalatii, electroterapie, fizioterapie si hidroterapie, masaje, cultura fizica medicala.
Locatie:
Complex Balnear Bradul este asezat in renumita Vale a Zinelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine.