Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASTELUL MIKES - THE NEW CASTLE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situata intr-o zona pitoreasca din Zabala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate - Transylvania este o pensiune gazduita de un domeniu privat de 500 de hectare, care include o paune i o padure. Proprietatea cuprinde 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, facilitai de drumeii i calarie, precum i o sauna.
Camerele amenajate individual au baie privata i vedere la gradina. La un cost suplimentar se poate oferi un patu de copii dotat cu lenjerie de pat.
Proprietatea este deinuta de o familie transilvaneana nobila i include un castel care dateaza din secolul al XVI-lea i 4 cladiri anexe. In toate zonele proprietaii se ofera WiFi gratuit. Oaspetii au la dispozitie 7 zone de luat masa, dintre care 3 in interior, 2 pe terase si 2 in aer liber. Sala de mese i lounge-ul sunt amenajate in vechile grajduri, situate la 250 de metri de cladirea principala, pe cealalta parte a lacului. Alte facilitati de la Zabola Estate - Transylvania includ o gradina cu un loc de joaca pentru copii.
In plus, exista un restaurant a la carte. De asemenea, oaspeii se pot bucura de mancaruri i bauturi in camera, in pavilionul sezonier din padure sau in parcul privat.
Personalul poate organiza diverse activitai, printre care observare de uri, plimbari cu trasura trasa de cai i drumeii prin salbaticia naturii. In plus, se ofera parcare privata gratuita. Zabola Estate - Transylvania este la 1 ora de mers cu maina de lacul Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania.