Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AIRIS BOUTIQUE & SUITES- Adults only


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Airis Boutique and Suites reprezintă un complex de lux de 4 stele, orientat către cupluri, plasat în proximitatea plajei și a pitorescului oraș Chania, oferind o gamă variată de facilități pentru a asigura o experiență de neuitat. Cele 56 de spații de cazare ale hotelului sunt create cu atenție pentru a oferi confort și rafinament oaspeților săi.
Descriere hotel
Airis Boutique and Suites reprezintă un complex de lux de 4 stele, orientat către cupluri, plasat în proximitatea plajei și a pitorescului oraș Chania, oferind o gamă variată de facilități pentru a asigura o experiență de neuitat.
Cele 56 de spații de cazare ale hotelului sunt create cu atenție pentru a oferi confort și rafinament oaspeților săi.
Localizare
Airis Boutique and Suites este situat in statiunea Agii Apostoli, la aproximativ 200 m de plaja, la 4 km de Chania si la 15 km de Aeroportul International Chania.
Facilități hotel

Proprietatea dispune de o sala de mic dejun, restaurant a la carte, 2 piscine, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, contra cost la plaja), bar la piscina, centru de fitness si o mica terasa pe acoperis.

Facilități camere
Fiecare cameră dispune de facilități moderne, inclusiv TV, aer condiționat, telefon, seif, espressor, minibar și WiFi gratuit.
De asemenea, oferă un balcon/terasă mobilată, precum și facilități suplimentare precum fier de călcat și masă de călcat la cerere. Serviciul de room service este disponibil zilnic între orele 10:00 și 22:00.

Locatie