Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amnissos Residence se află în Adelianos Kampos și oferă restaurant, piscină sezonieră, în aer liber, bar și lounge comun. Facilitățile oferite de proprietate includ recepție deschisă non-stop, room service și WiFi gratuit în toată proprietatea. Oaspeții hotelului beneficiază de grădină și loc de joacă pentru copii.Plaja Adelianos Kampos este la 500 de metri de Amnissos Residence, iar plaja Platanes se află la 2,7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, aflat la 74 km de proprietate.

Localizare

Plaja Adelianos Kampos este la 500 de metri de Amnissos Residence, iar plaja Platanes se află la 2,7 km.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, aflat la 74 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Amnissos Residence se află în Adelianos Kampos și oferă restaurant, piscină sezonieră, în aer liber, bar și lounge comun. Facilitățile oferite de proprietate includ recepție deschisă non-stop, room service și WiFi gratuit în toată proprietatea. Oaspeții hotelului beneficiază de grădină și loc de joacă pentru copii. Proprietatea servește micul dejun tip bufet sau irlandez/englezesc complet.

 

Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt dotate cu dulap. Toate camerele de la Amnissos Residence au TV cu ecran plat, aer condiționat și baie privată cu uscător de păr. Unele camere pun la dispoziție patio. Camerele oferă seif.

Locatie