Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA RITHYMNA BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Rithymna Beach este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Creta, premiata cu “Blue Flag”, in apropiere de orasul Rethymno.Facilitati hotel
Hotelul dispune de 3 restaurante, o taverna greceasca, 3 baruri, 1 piscina cu apa de mare 980 m2(cu sector pentru copii), 1 piscina cu apa dulce 340 m2 (cu sector pentru copii), 1 piscina cu vedere la mare 165 m2, 1 piscina interioara 100 m2, 5 terenuri de tenis, lectii de tenis pentru copii intre 3-8 ani, centru fitness, sauna, masaj, sporturi acvatice cu instructori profesionisti ( parasailing, jet ski), centru de scufundari, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul si multe altele.

Facilitati camere
Camerele standard din cladirea principala sunt dotate cu televizor, canal de muzica, telefon, halat de baie si papuci, prosoape de plaja, uscator de par, frigider, seif, aer conditionat.

Localizare
Rithymna Beach este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Creta, premiata cu “Blue Flag”, in apropiere de orasul Rethymno.