Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alkion Apartments - cat oficiala 2 chei (C)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Alkion este un complex format din 15 studiouri si apartamente confortabile.
Localizare: Apartamentele Alkion sunt localizate in Exopolis, la 2 km de Georgioupolis si la 55 km de aeroportul din Chania.Plaja: Hotelul este situat la aproximativ 2 km de frumoasa plaja de nisip din Georgioupolis. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice cu plata.
Dotari camere: Exista 3 categorii de cazare: studiouri open-plan de 25 mp (max 2+1 pax), apartamente de 45 mp (max 4 pax: 1 pat dublu si 2 paturi single) si apartamente de 52 mp (max 5 pax: 1 pat dublu si 3 paturi single). Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, TV satelit, chicineta echipata complet, baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: Receptie 12 ore/zi, sala pentru mic dejun cu terasa, bar la piscina, piscina (08:00-21:00), sezlonguri, umbrele, gradina, parking.
Facilitati pentru copii: Piscina, pat pentru infanti si scaune speciale (la cerere).
Clasificare oficiala: 2*
Pagina web: https://www.alkionapartments.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.