Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RETHYMNO MARE ROYAL HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in inima celei mai importante si vechi civilizatii din lume, hotelul se afla chiar la malul marii. Privelistea este o combinative de mare albastra cu plaja nemarginite si peisaj natural unic. Luxul si confortul, combinate cu privelistea, ofera cazare de inalta calitate. Facilitati hotel
Pregatit pentru divertismentul turistilor, hotelul nu detine mai putin de 3 restaurante, 2 lobby-baruri, 2 baruri la pisicina si o discoteca: Disco Club “Muses”. Activitatile pentru petrecerea timpului liber sut urmatoarele: echipa de animatie, table, sah, darts, bingo, mini club, loc de joaca pentru copii, seara cu pian sau jazz, cretana / greceasca, show de cabaret, Miss & Mr Rethymno Mare, ciclism, catarare pe munte, sporturi pe apa, plimbari in natura, tenis, mini golf, volei, basket, ping pong, billiard, aerobic (si in apa), tir cu arcul, mini market, magazine cu suveniruri si bijuterii.

Facilitati camera
Toate camerele și suitele de Mare Royal au un balcon cu vedere la piscină sau la mare. Fiecare camera este decorată în culori calde şi are podea din lemn, aer condiționat, frigider, seif și TV LCD prin satelit. Baia privată include halate de baie, papuci și uscător de păr.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Scaleta, la 11 km de orasul Rethymnon.