Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel AGRABELLA (Adults Only)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Este amplasat in centrul orasului port Hersonissos, intr-o zona linistita, la 280 metri de plaja, la 25 km departare de aeroport si de orasul Heraklion.

FACILITATI
4 etaje, 2 lifturi, receptie 24 ore, restaurant de nefumatori, camere pentru nefumatori, bar la piscina, camera de zi, piscina in aer liber cu apa dulce, sezlonguri, umbrele, dusuri in aer liber si dusuri private de interior, biliard, tenis de masa, fotbal, colt internet, air hockey, cabina de telefon, TV in hol, TV la bar.
Servicii la cerere (se achita la receptie): seif (15euro/saptamana, 3 euro/noapte); aer conditionat (50euro/saptamana, 10euro/noapte); frigider(20euro/saptamana, 3 euro/noapte); baby cot (3 euro/noapte); room upgrade 20 euro/noapte (superior room) -include a/c, mini bar, wi-fi in cladirea anexa;
upgrade 30 camera de euro/noapte (camera de lux)-include a/c, mini bar, Wi-Fi, seif, prosoape in fiecare zi, curatenie duminica; upgrade de masa(toate camerele rezervate sunt cu mic dejun inclus), demipensiune - disponibila la un cost suplimentar de 10 euro/persoana/noapte.
Servicii cu plata: inchiriere de masini, ATV-uri, biciclete cu motor, biciclete, excursii, developare foto, serviciu de spalatorie/curatatorie, masaj, scufundari, schimb valutar, golf, camera de bagaje, parcare in afara hotelului, serviciu de trezire, fax

RESTAURANT
Mic dejun: 08:00 -09: 30 mic dejun continental, bufet cald si rece
Cina: 18:30 - 20:00 bufet cald
Servire traditionala greceasca si bucatarie internationala

CAMERE
Cladirea principala cuprinde 106 camere (2 camere family) - echipate cu aer conditionat/caldura, frigider, tv sat , canal de muzica, telefon cu linie directa, baie privata cu dusuri sau cazi de baie si perdele, balcon/balcon francez sau terase, simplu mobilate.
Single LV / GV / PV ( 14-16 mp) Aer conditionat, internet Wi-Fi si frigider - contra cost. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Double Eco LV / GV / PV ( 14-16 mp) Aer conditionat, internet Wi-Fi si un frigider - contra cost.
Double Superior ( 16-22 mp) Aer conditionat, internet Wi-Fi - gratuit.
Family Rooms Open Plan / Land View ( 30-35 mp) Plan deschis. Pat dublu si 2 paturi de o persoana.
Family Superior 1-Bedroom ( 40-50 mp) Aer conditionat, internet Wi-Fi si frigider - gratuit. 2 camere conectate. 2 paturi duble si pat de o persoana.
Double Superior Plus ( 20-25 mp) Aer conditionat, internet Wi-Fi - gratuit. Pat dublu si pat individual.
Family Superior Plus Open Plan ( 50 mp) Aer conditionat, acces la internet Wi-Fi gratuit. 2 paturi duble si pat de o persoana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati

Piscină

Locatie