Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKASHA BEACH HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

AKASHA Beach Hotel & Spa se află în Hersonissos și pune la dispoziție un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, un centru de fitness și un bar. Complexul are o terasă şi se află în apropiere de mai multe puncte de atracție populare fiind la câțiva pași de plaja Glaros, la 100 de metri de Golden Beach şi la 550 de metri de Star Beach. Oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate și serviciu de transfer de la/la aeroport.Acvariul Aquaworld este la 1,1 km de AKASHA Beach Hotel & Spa, iar Muzeul Folcorului Lixnostatis se găsește la 1,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 24 km de proprietate.

Localizare

Acvariul Aquaworld este la 1,1 km de AKASHA Beach Hotel & Spa, iar Muzeul Folcorului Lixnostatis se găsește la 1,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Heraklion, situat la 24 km de proprietate.

Facilitati Hotel

AKASHA Beach Hotel & Spa se află în Hersonissos și pune la dispoziție un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber, un centru de fitness și un bar. Complexul are o terasă şi se află în apropiere de mai multe puncte de atracție populare fiind la câțiva pași de plaja Glaros, la 100 de metri de Golden Beach şi la 550 de metri de Star Beach.

Facilitati Camere

Complexul oferă mic dejun continental.

Oaspeții beneficiază de recepție cu program nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate și serviciu de transfer de la/la aeroport.

Locatie