Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA PORTO RETHYMNO*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul de 5 stele a fost renovat acum 3 ani si este situat peste drum de plaja lata nisipoasa a orasului Rethymno, la 15 minute de mers pe jos de-a lungul falezei pana in centrul orasului
Localizare:
Hotelul este situat pe plaja, la doar 900 de metri de portul din Rethymno, la 65 km de aeroportul din Chania si 90 km de capitala Heraklion.
Plaja premiata Blue Flag are sezlonguri, umbrele gratuite si water sports extra cost.
Dotari camere : 200 de camere de diferite categorii: standard fara view, standard sea view, standard side sea view, superior, deluxe sea front cu Jacuzzi, 2 suite. Toate camerele au aer conditionat, Wi-fi, TV satelit, Hi-Fi cu CD, DVD, telefon, seif, mini bar ( extra cost), facilitati pt ceai si cafea, frigider, baie cu cada sau dus, uscator, halat si papuci, balcon, welcome package la sosire.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, sala vizionare TV, camera pentru bagaje, Wi-fi free, 3 piscine (1 piscina mare in curtea interioara, o piscina sus pe bar (deck pool) si una indoor), 1 restaurant principal tip buffet cu locuri inauntru si afara la piscine; in fiecare a doua seara este o cina tematica (italiana, mediteraneana, mexicana si asiatica), 1 restaurant a la carte, beach front unde zilnic este live show de muzica sau dans, o cafeteria beach front care e si snack bar si un lobby bar, 2 sali de conferinte (una pt 70 pax si alta pt 200 pax), centru spa cu gym, indoor pool, jacuzzi, hammam, sauna (gratuite), masaj si tratamente (cu plata,15 minute gratuite de masaj/sejur), serviciu de babysitting (la cerere, cu plata), prim ajutor si doctor (la cerere).Activitati: tenis de masa, darts, boccia, volei de plaja, sporturi acvatice (cu plata), program de animatie cu jocuri, aerobic, spectacole seara.
Clasificarea oficiala: 5*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina web: www.aquilahotels.com
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.Transfer: durata transferului din aeroportul
Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.