Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Achillion Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Achillion Palace 4* este un complex hotelier foarte accesibil, situat la doar cativa pasi de malul marii si de centrul orasului istoric Rethymno, pe coasta de nord a insulei Creta. Ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati care sa asigure relaxarea si buna dispozitie pe toata cazarii: gradina interioara amenajata cu terasa, piscina cu apa dulce pe acoperis sau wifi gratuit inclus. Activitati/Divertisment
Oaspetii hotelului pot beneficia de diferite evenimente si animatii specifice zonei, precum si de facilitati de inchiriere biciclete pentru explorarea insulei si a obiectivelor turistice. Pe plajele din apropiere se pot practica numeroase sporturi nautice ca snorkelling, canoe, scufundari.

Facilitati camere
Toate cele 72 camere ale hotelului sunt amenajate in stilul creta autentic, in finisaje deosebite, cu balcoane ce au vedere catre mare sau catre gradina interioara luxurianta si beneficiaza de aer conditionat, articole cosmetice incluse, Tv prin satelit, uscator de par, birou sau masa cu scaune.

Facilitati hotel
Achilion Palace 4* ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati pentru sedere foarte relaxanta pe toata durata vacantelor ca: gradina interioara amenajata, piscina cu apa dulce pe acoperis, terase amenajate la soare, internet wireless gratuit, bar la piscina, piscina in aer liber, aqua park (la cost suplimentar), snack bar, serviciu zilnic de menaj, lounge cu Tv, bancomat, fax/copiator, magazine de suveniruri/cadouri, salon de infrumusetare/barbier, receptie deschisa non stop, sali de conferinte/evenimente, mini-market, aer conditionat, magazine, incalzire centralizata, seif, lift, camere de familie. Proprietatea are amenajata o gradina in stilul clasic grec, cu fatani arteziene, unde se pot servi preparate reci si bauturi racoritoare pe tot parcursul zilei. Accesul se realizeaza facil la plajele cu nisip fin, iar promenada si localurile cu specific se afla in imediata vecinatate a hotelului.

Localizare
Hotelul este situat la 100 m de plaja de nisip si la 500 m de centrul localitatii Rethymnon. Fiind situat la doar trei minute de orasul istoric, ofera acces facil la zonele de promenada, magazine si restaurante in oras, cu stradutele sale inguste, castelul medieval si pitorescul port venetian. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt: Muzeul de Arheologie (0.6 km), portul venetian (0.6 km), Centrul de Arta Bizantina (0.7 km), Gradina Municipala (0.7 km), Muzeul de Istorie si Folclor (0.8 km), Fortezza (1.2 km), Arkadi Monastery (14.8 km), Museum of Ancient Eleftherna (17.8 km), aeroportul Souda (36.4 km), aeroportul international Heraklion (62.9 km).