Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aktia Lounge Hotel & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aktia Lounge Hotel & Spa 5* este o proprietate hoteliera de lux situata in nordul insulei Creta, la doar 3 minute de plajele cu nisip fin de tarm, ce ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de lux pentru a petrece vacanta in cea mai placuta atmosfera de vacanta. Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor centru fitness, gimnastica, sauna, spa, masaj, teren de tenis cu nocturna, sporturi acvatice, centru mountain-bike, volei pe plaja.

Facilitati camere
Toate cele 220 camere sunt decorate in stilul clasic elegant cu finisaje de lux si au incluse: aer conditionat, Tv prin satelit, acces internet Wifi gratuit, mini-bar cu bauturi racoritoare, telefon, seif (gratuit, dimensiune laptop), baie/dus, uscator de par, balcon mobilat, pat king sau paturi single. Camerele double VIP Sea View mai includ si set pentru preparare cafea/ceai, jacuzzi, halat de baie, papuci. Serviciile de menaj pentru acest hotel sunt zilnice.

Facilitati hotel
Aktia Lounge Hotel & Spa 5* dispune de plaja privata cu nisip, doua piscine (una include si un jacuzzi), piscina pentru copii, terase amenajate cu umbrele si sezlonguri, teren de tenis, biliard, masa de tenis, teren de joaca pentru copii, mini club, programe de animatie, centru de spa & wellness (talasoterapie), sala de fitness, salon de infrumusetare, un restaurant cu servire in regim bufet, doua restaurante a la carte, doua baruri, nightclub, receptie deschisa non stop, acces wifi in receptie, sala de conferinte, room service 24h, spalatorie/curatatorie, servicii medicale, babysitting (cost suplimentar), inchiriere masina, parcare disponibila, teren de joaca pentru copii, sala de fitness, facilitti sportive, Tv prin satelit, spalatorie, piscina interioara, seif, schimb valutar. Pachetele All Inclusive pentru acest hotel includ toate tipurile de masa: mic dejun, pranz si cina servite in regim bufet, precum si un meniu a la carte per sedere. In timpul pranzului si cinei sunt servite bauturi racoritoare soft, precum si bauturi alcoolice. Deserturile reci, ca inghetata sunt servite intre orele 10;00 si 17.30 la restaurantul situat langa plaja. Minibar-ului din fiecare camera ii sunt inlocuite apa si bauturile racoritoare in fiecare zi.

Localizare
Aktia Lounge Hotel & Spa 5* se afla situat in nordul insulei Creta, la doar 3 minute de plajele cu nisip fin ale tarmului, la 2 km de centrul statiunii Malia si la 35 km de aeroportul international Nikos Kazantzakis din orasul Heraklion.