Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Spa & Resort Hotel

   Hersonissos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Datorita pozitiei privilegiate, in apropierea plajei si foarte aproape de centrul statiunii, hotelul Albatros este locul ideal de petrecere a vacantei. Ofera oaspetilor sai unitati de cazare de lux la doar un minut distanta fata de plaja, piscina, centru de wellness si doua restaurante ce serveste preparate din bucataria internationala si cea specific greceasca. Facilitati hotel
Hotelul Albatros oferă 2 restaurante (unul a-la-carte), 2 baruri, 2 piscine exterioare, sală TV, internet-cafe, servicii medicale, centru SPA, frizerie, salon de înfrumuseţare, spălătorie, curăţătorie chimică, internet Wi-Fi contracost, bancomat, magazin de accesorii, mini-market şi sală de fitness, Jacuzzi, masaj, saună, programe de animație pe timpul serii, o dată pe săptămână lecții de gătit de mâncare grecească.

Facilitati copii
Pentru copii hotelul dispune de piscină, mini-club (4–14 ani, deschis doar în Iulie și August), pat pentru copii (la cerere), scaune pentru copii în restaurant, zonă de joacă Playmania, animație.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camere standard şi camere superioare având în dotare: baie, balcon sau terasă, minifrigider, aer-condiţionat (inclus), telefon, internet (contracost), TV satelit, uscător de păr, room service (contra cost), seif (în tipul de cameră superior), fier de călcat (la cerere).

Plaja
Plaja publică se află la 30 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 10 euro/zi.

Localizare
Hotelul este situat la 1 minut distanta fata de plaja, 5 minute de mers pe jos de orasul Hersonissos si foarte aproape de zonele de promenada. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt: Acvariul Aquaworld (0.6 km), Muzeul Folclorului Lixnostatis (2.7 km), Labyrinth Park (4.1 km), Water City (4.2 km), The Crete Golf Club (4.5 km), Nikos Kazantzakis Museum (18.9 km), aeroportul international Heraklion (19.5 km), aeroportul Sitia (65.7 km).