Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETAN MALIA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cretan Malia Park este destinatia ideala atat pentru familiile ce isi doresc vacante relaxante pe plaja, cat si pentru persoanele interesate de vacante culturale si de civilizatia cretana antica. Facilitati pentru copii
Pentru copii, hotelul ofera piscina, meniu la restaurant, spatiu de joaca, scaune pentru copii in restaurant, mini-club (3–12 ani), junior-club (13–17 ani), babysitting, babycot. Mini Clubul Copiilor este situat lângă grădinile din apropierea piscinei principale și pune la dispozitia copiilor de la 4 până la 12 ani aventuri grozave, practicarea unor meserii, competiții și spectacole de teatru supravegheate de personalul bine pregătit. În timpul sezonului de varf (15 iunie – 15 septembrie) exista si un club al adolescenților (pentru copii cu vârste între 13 și 17 ani).

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul pune la dispozitia oaspetilor tenis de masa, mini-golf, volei, biliard, sporturi acvatice, inchirieri biciclete, aerobic, programe de animatie si spectacole. Pe langa acestea, se mai organizeaza si lecții de gătit, degustare de vinuri, spectacole de animație (seara), emisiuni live de muzică (seara), show dans folkore (ora seara), nopti tematice (exemplu: seara de lobster). Amplasat în grădinile luxuriante, centrul Spa oferă un sentiment unic de relaxare și întinerire. Acesta dispune de o gamă largă de terapii naturale pe bază de plante medicinale grecești, precum și tratamente tradiționale de masaj, efectuate de terapeuții Aegeo Spa (rezervarile se fac pentru intervalul orar 10:00 – 18:00).

Facilitati camere
Camerele sunt confortabile, luminoase si spatioase si dispun de baie de marmura cu cada, cosmetice de baie, feohn, oglinda cosmetica, papuci, prosoape de plaja, frigider, aparat pentru prepararea ceaiului si a cafelei, seif (contra cost), telefon cu linie directa, TV cu programe prin satelit si canale muzicale, aer conditionat centralizat, cos cu fructe, apa si vin la sosire, balcon/ terasa cu mobilier.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor 3 piscine exterioare (una cu jacuzzi), acces imediat la plajă, terasă la soare, zonă de plajă privată, grădină, magazin, 3 restaurante (dintre care 2 a la carte), 3 baruri, sala de conferinte, internet, spalatorie, curatatorie chimica, autobuz pana in Malia (curse regulate), mini-market propriu, zonă pentru fumători, aer condiţionat, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, magazine (în unitatea de cazare), încălzire, închirieri auto, prânz la pachet, magazin de suveniruri/cadouri, seif, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv (greaca, engleza standard, franceza, germana, oladeza, rusa). La piscina umbrelele si sezlongurile sunt gratuite.

Localizare
Hotelul Cretan Malia Park este la 300 m de renumitele plaje de nisip din Malia. Plaja situată între localitățile Stalida și Malia, are o lungime de aproximativ 5 km. Centrul animat al localității Malia se află la 2,5 km de Cretan Malia Park, iar Aeroportul Internațional Heraklion este situat la 34 km. Cele mai renumite puncte de atractie din zona sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (6,2 km), Acvariul Aquaworld (8,5 km), Water City (10,1 km), Labyrinth Park (10,9 km), The Crete Golf Club (11,2 km). Usor accesibile sunt si unele locuri istorice cu adevărat semnificative, precum Palatul Minoic din Knossos și Phaestos, Satul Panagia Kera, Podișul Lassithi, precum și orașul Heraklion cu muzeu, spectacole culturale și monumente venețiene.