Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Galaxy


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dupa ce a fost renovat complet in 2008, Hotelul Galaxy intra intr-o noua era spre excelenta. Serviciile imbunatatite, personalul bine instruit fac orice vacanta prin discretie, experianta si profesionalism sa fie cea mai buna.Facilitati camere
127 de camere, dintre care Superior, Superior Business , Executive, Executive Suites si camere anti-alergice, includ birou, TV LCD, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, lenjerie de pat din bumbac egiptean pur, cada cu hidromasaj, seif, incalzire. Unele facilitati nu sunt disponibile in toate camerele.

Facilitati hotel
Hotelul Galaxy ofera servicii precum parcare gratuita, o piscina in aer liber, acces la internet wireless pentru persoanele cu laptop, centru de wellness cu sala de fitness, masaje si tratamente spa, sauna, lectii de tenis, gradina, semineu, room service 24/24, servicii de concierge, personal multilingv, bar la piscina, 9 sali de conferinte dotate cu echipamente tehnologice avansate, inchiriere biciclete, camera de bagaje, bancomat, babysitting, spalatorie, curatatorie. Alte facilitati ale hotelului includ restaurantul Vetri, unde oaspetii pot gusta specialitati locale delicioase, si restaurantul Per Se Lounge, cu vedere la oras si la piscina, care serveste mic dejun, pranz si cina, precum si o selectie larga de bauturi spirtoase, vinuri, cocktailuri si gustari usoare.

Localizare
Hotelul Galaxy este situat in cartierul elegant Heraklion, Dimokratias Avenue, una dintre cele mai cosmopolite artere ale insulei, care imbratiseaza emotia din centrul orasului, fara a fi afectat de agitatia uneori stridenta. Faptul ca centrul istoric este accesibil pe jos si Aeroportul International Iraklio si portul sunt la doar o scurta plimbare distanta, Hotelul Galaxy este ideal pentru vizitatorii care doresc sa vada multitudinea de situri din jurul orasului.