Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atentie! Locatia este accesibila doar pe apa. Este necesar transfer cu ambarcațiunea!


Cherhana Resort este compus din trei cladiri si insumeaza 19 camere (11 duble, 7 duble superioare, o suita de familie). Acestea sunt dotate cu tot confortul necesar, avand bai individuale, televizor si aer conditionat. De asemenea, va pune la dispozitie o piscina de dimensiuni generoase, precum si o curte generoasa perfecta pentru plimbari si relaxare.

Crisan este o locatie de neuitat, datorita peisajelor si a linistei din jur. Pescuitul este principala activitate a localnicilor, insa si a turistilor care vor sa vina sa se destinda si sa se bucure de aceasta indeletnicire relaxanta. Intrucat in apele Dunarii sunt o multime de specii de peste, precum crap, caras, avat, somn, stiuca si nu numai, pasionatii de pescuit pot tine “firul intins” cat e ziua de lunga.

Fiind situat in inima Deltei Dunarii, la Cherhana Resort se ajunge doar pe apa. Exista doua modalitati de a ajunge:


• Transfer din Tulcea – 80 lei/persoana/tur, copii sub 2 ani – Gratuit, copii peste 2 ani sunt incadrati ca adulti (Curse de tip maxi-taxi cu plecare din Tulcea Port Aval – aceasta este o parcare pazita si cu plata la malul Dunarii pe care o gasiti pe Google Maps/Waze – 30 lei/zi). Important: acest serviciu nu este oferit de Cherhana Resort si nu ne asumam eventualele intarzieri. Este necesara o rezervare in prealabil cu minim o zi, iar cand va imbarcati mentionati ca doriti sa va lase la Cherhana Resort din Crisan, pe canalul Caraorman.

• Durata transferului este de aproximativ 1 ora

• Aceste ambarcatiuni circula din 2 in 2 ore incepand cu ora 08:00. Atentie! Ultima cursa care circula spre Crisan este la ora 18:00.


Delta Travel Star – 0752 917 592

Facebook: @tdssulina – Travel Delta Star – TDS


• Transfer privat din Tulcea – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

• Transfer privat din Murighiol – 1000 lei/ambarcatiune/tur (capacitatea maximă a ambarcațiunii este de 11 locuri in care copiii sunt incadrati ca o persoana conform regulamentelor A.N.R)

Facilitati

Bar
Restaurant
Wi-Fi
Umbrele de soare
Monitorizare video zone comune
Fumatul interzis
Terasă
Camere nefumători
Aer condiționat
Piscină
Grădină
Recepție
Zonă fumători
Șezlonguri
Alarmă fum
Prosoape plajă

Locatie