Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GGGociman Hotel Plutitor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul plutitor este stationar in inima Deltei vis a vis de satul pescaresc Crisan langa complexul turistic Danube Delta Resort. Facilitati hotel: turistii cazati beneficiaza gratuit de toate facilitatile oferite de complexul Danube Delta Resort: debarcader si restaurant propriu, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie, tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit, hamace-baldaghine, instructor de scuba-driving, instructor sporturi nautice, sala fitness, asistenta medicala in permanenta, spatiu de joaca pentru copii, piscina exterioara incalzita (temp 32 grade atat ziua cat si noaptea), de dimensiuni generoase ( 150 mcubi apa) cu adancime de 1.4 la 2 m, dotata cu instalatie de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si cromoterapie, sezlonguri, baldachin. Facilitati camere: televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, halate de baie, papuci, incalzire centrala, minibar. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, halate de baie, papuci, incalzire centrala, minibar.
Descriere facilitati:
turistii cazati beneficiaza gratuit de toate facilitatile oferite de complexul Danube Delta Resort: debarcader si restaurant propriu, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie, tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit, hamace-baldaghine, instructor de scuba-driving, instructor sporturi nautice, sala fitness, asistenta medicala in permanenta, spatiu de joaca pentru copii, piscina exterioara incalzita (temp 32 grade atat ziua cat si noaptea), de dimensiuni generoase ( 150 mcubi apa) cu adancime de 1.4 la 2 m, dotata cu instalatie de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si cromoterapie, sezlonguri, baldachin.
Locatie:
Hotelul plutitor este stationar in inima Deltei vis a vis de satul pescaresc Crisan langa complexul turistic Danube Delta Resort.