Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Ovidiu este situata in Rezervatia Deltei Dunarii, mai exact in satul Crisan, bratul Sulina. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 80 persoane), terasa la malul Dunarii, sala de coferinta, loc de joaca pentru copii in aer liber, piscina exterioara pentru adulti si copii, posibilitate de inchiriere de barci rapide, barci cu vasle si cu motor. Pensiunea Ovidiu se remarca printr-o capacitate de 55 locuri, dispunand de camere single, duble, triple si family. Facilitati camere: internet wireless gratuit, televizor LCD, cablu Tv satelit, uscator de par, minibar, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, incalzire centrala, plasa de tantari. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
internet wireless gratuit, televizor LCD, cablu Tv satelit, uscator de par, minibar, baie proprie cu cabina de dus, aer conditionat, incalzire centrala, plasa de tantari.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 80 persoane), terasa la malul Dunarii, sala de coferinta, loc de joaca pentru copii in aer liber, piscina exterioara pentru adulti si copii, posibilitate de inchiriere de barci rapide, barci cu vasle si cu motor. Pensiunea Ovidiu se remarca printr-o capacitate de 55 locuri, dispunand de camere single, duble, triple si family.
Locatie:
Pensiunea Ovidiu este situata in Rezervatia Deltei Dunarii, mai exact in satul Crisan, bratul Sulina.

Facilitati

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Dus in camera
Uscator de par in camera
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Internet wireless gratuit
Sistem central de incalzire
Loc de joaca pentru copii

Locatie